ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Ανακαλύψτε ξεχωριστές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στην Ύδρα! Το Piteoussa βρίσκεται
στο καλύτερο σημείο για να έχετε πρόσβαση στις ομορφότερες τοποθεσίες και δραστηριότητες της Ύδρας.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Εξίσου σημαντική και ενδιαφέρουσα δραστηριότητα είναι η εξερεύνηση του νησιού κανόντας ιππασία. Μπορείς να διαλέξεις μια απο τις διαδρομές που προτείνει ο οδηγός και ιδιοκτήτης των αλόγων. Μπορείτε να επισκεφτείτε μοναστήρια, παραλίες και βουνά. Οι διαδρομές είναι πολλές και τα τοπία μαγευτικά. Ο εξοπλισμός ασφαλείας παρέχεται από τον οδηγό σας.

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

Η πιο ιδανική τοποθεσία για μια πεζοπορία στη φύση & στην απόλυτη ηρεμία. Μακριά από τα αυτοκίνητα & το θόρυβο της πόλης. Ένας περίπατος στην ανατολική πλευρά του νησιού μέχρι το φάρο της Ζούρβας προσφέρει τη θέα ενός πέτρινου τοπίου, ενώ στη δυτική πλευρά προς τον Μπίστι η διαδρομή είναι τυλιγμένη από πεύκα.

ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ

Εξερευνήστε τα κρυστάλλινα νερά της Ύδρας, ανακαλύψτε την ιδιωτική σας παραλία και απολαύστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία διακοπών ενοικιάζοντας το προσωπικό σας σκάφος.  Εξερευνήσετε τις απόμερες παραλίες του νησιού, του Δοκού ή των άλλων βραχονησίδων ή απέναντι τις ακτές της Πελοποννήσου. Απολαύστε το μπάνιο σας και κάντε ηλιοθεραπεία εν πλω.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Είναι οι λεγόμενες καθοδηγούμενες καταδύσεις στα καταγάλανα νερά της Ύδρας εκεί όπου ο βυθός γίνεται καθρέφτης της μαγείας και της έκπληξης. Γνωρίστε έναν υποθαλάσσιο κόσμο γεμάτο χρώμα και ομορφιά σε πεντακάθαρα, κρυστάλλινα νερά. Η εμπειρία πραγματικά συναρπαστική.

TOP